Foto L. Coloma / Facebook BMX La Nucía

La localitat alacantina de La Nucia va alçar, diumenge passat, el teló de la Copa Comunitat Valenciana de BMX. Durant tot el matí es van succeir les mànegues en les diferents categories, que van servir per a dilucidar els primers líders de la Copa.

Els vencedors en cada una de les categories van ser Alexis Saorin (El Campello) en xics 7-8 anys, Betlem Calvo (El Campello) en fèmines 9-10 anys, Miguel Navarro (BMX Alcoi) en xics 9-10 anys, Rodrigo Manuel Díaz (BMX Sant Vicent) en xics 11-12 anys, Martín Cerezo (BMX Sant Vicent) en xics 13-14 anys, Paula Sanz (BMX Sant Vicent) en fèmines 15-16 anys, Carlos Galera (BMX Alcoi) en xics 15-16 anys, Pablo Sánchez (BMX Sant Vicent) en xics 17-29 anys, Gregoire Talfumiere (BMX Race La Nucia) en cruiser 30-39, Josep Blasco (CC Bocairent) en cruiser 40-49, Daniela Rubio (BMX Sant Vicent) en dones fèmines 40-49, i Alejandro Fuentes (BMX Sant Vicent).

La pròxima prova puntuable per a la Copa Comunitat de BMX es disputarà el 10 de març en San Vicente.