Foto RFEC

Els ciclistes de la Comunitat Valenciana Sebastián Mora i Alejandro Martínez han sigut triats per a formar part del grup que acudirà al Campionat Mundial de Pruszkow (Polònia) que arrancarà el pròxim 27 de febrer.

En total seran nou els ciclistes convocat pel seleccionador Raúl Mena. Una llista composta per Tania Calvo, Hellena Casas, Juan Peralta, Pepe Moreno i Alejandro Martínez dins de l’equip de velocistes; mentres que els fondistes seran Albert Torres, Sebastián Mora i les germanes Usabiaga, Ana i Irene.

Les principals opcions de medalla tornaran a estar concentrades en la parella Albert Torres i Sebastián Mora. El menorquí és un dels grans favorits a l’arcoíris en l’Omnium, així com en la Madison formant dupla amb el villarrealense, que també comptarà amb opcions en la prova de Puntuació. Per la seua banda, Ana Usabiaga es posarà el dorsal per a competir en l’Omnium i la seua germana Irene farà el propi en el Scratch i en la Puntuació.

Foto #GoTorresGoMora