La huitena edició de la Volta Cadets Ciutat de Gandia, organitzada per la Penya Ciclista Beniopa, se’n va anar cap a Bèlgica. El ciclista de l’equip Acrog Pauwels Sauzen, Bob Poelmans, va aconseguir guanyar en solitari la segona etapa i proclamar-així vencedor de la cursa.

L’Alt de Barx va ser el jutge de la Volta. Un grup de cinc unitats va aconseguir coronar al capdavant, entre ells Poelmans, qui a falta de 3 quilòmetres va llançar un atac que li va permetre arribar amb 22 segons d’avantatge a Gandia.

Els cadets encetaren la temporada en les carreteres de La Safor. / PC Beniopa

A la primera etapa, el triomf parcial va ser per a Rubén Sánchez, de la selecció madrilenya. Sánchez va ser més ràpid que Bob Poelmans i el seu company Samuel de Pablo.

El belga Poelmans, a banda de la General Final, també es va endur la muntanya i la regularitat. Per la seua banda, les metes volants van ser per a Juan Pedro Lozano, la classificació al millor cadet de primer any per al belga Xander Verhagen i Acrog Pauwels Sauzen va vèncer per equips. Ainara Albert va ser la millor fèmina.

Tots els equips participants foren presentats en el control de firmes. / Foto Luis Villacañas

En esta edició de la prova van participar nou equips valencians, sis de la resta d’Espanya i les seleccions de Bèlgica, Canàries, Madrid i la Comunitat Valenciana de fèmines.