Ricardo Ten ha estat un dels grans protagonistes, este dijous 14 de març, de la jornada inaugural del Mundial de Pista d’Apeldoorn. El valencià s’ha convertit en campió del món en Persecució Individual C1 afegint l’inoblidable record que imprimix haver sumat també un portentós rècord del món.

Ricardo Ten ha estat el protagonista de la primera gran alegria que ha rebut la selecció espanyola ja que s’ha guanyat el pas a la final, a la lluita per l’or, establint un nou rècord del món amb un temps de 3’50″051. En l’enfrontament per l’arc de sant Martí ha tingut al davant com a rival al xinès Zhangyu Li, antic posseïdor de la plusmarca mundial, al qual Ten ha batut per revalidar el seu títol de campió del món. “És increïble! No em puc creure que haja aconseguit guanyar per segon any consecutiu. Sabíem que havíem treballat bé, però en un Mundial sempre és difícil guanyar. Revalidar el títol és del millor que mai m’ha passat“, explicava exultant el ciclista de l’equip Hyundai Koryo Car – Dstrel després de la seua actuació al velòdrom neerlandés.

Cal destacar que este dijous també ha estat en competició Maurice Eckhard, que ha finalitzat 13é en Persecució Individual MC2.