Movistar Team ha confirmat este divendres la renovació per a la temporada 2020 de la valenciana Alba Teruel.  L’esquadra telefònica ja té 11 ciclistes confirmades per a la seua plantilla -encara no tancada- de l’any que ve, després de les renovacions d’Eider Merino, Alicia González, Sheyla Gutiérrez, Lourdes Oyarbide, Glòria Rodríguez, Aude Biannic i la pròpia Alba Teruel, acií com els fitxatges de Katrine Aalerud (NOR ), Sofia Bertizzolo, Barbara Guarischi (ITA) i Jelena Eric (SRB).
D’esta manera, la ciclista de Benigànim, Alba Teruel, prosseguirà el seu aprenentatge com a rodadora, dona ràpida i d’equip –complirá este dissabte només 23 anys-. Quarta en una etapa a Burgos i sisena a la Copa d’Espanya de Dos Hermanas, la valenciana seguirà acumulant experiència i donant autèntiques lliçons de sacrifici.
Amb la renovació d’Eider, Aude i Alba completem la nostra ‘columna vertebral’“, raona Sebastián Unzué, mànager de l’equip femení de Movistar Team. “Són tres xiques que porten amb nosaltres des que este projecte va començar a caminar i volíem reconèixer el seu gran treball i professionalitat en estos dos anys”, assegura.