El circuit de velocitat Ricardo Tormo de Xest va acollir, este dissabte, el Campionat de la Comunitat Valenciana en ruta per a dones. La prova organitzada per la FCCV va convocar a un total de 51 ciclistes, entre elles les millors valencianes des de categoria cadet fins a elits.
La vencedora va ser l’elit Carolina Upegui, que va superar en l’esprint a la també elit Marta Romeu (Amiñur – Ale – Respetad 1’5m). En tercer lloc va creuar la línia de meta la sub-23 Teresa Ripoll (Massi Tactic).
En categoria elit, el podi autonòmic va estar format, per este ordre, per Marta Romeu (Amiñur – Ale – Respecteu 1’5m), Mireia Orengo (Ginestar – ULB – Almendras Llopis) i Andrea Frare (Eneicat).
En categoria sub-23, Teresa Ripoll (Massi Tactic) va revalidar el seu títol de campiona autonòmica aconseguit l’any passat a Ademuz. Al podi la van acompanyar Melissa Gómiz (Ginestar – Delikia) i Iris Meléndez (Amiñur – Ale – Respetad 1’5m).
Per la seua banda, en categoria júnior la vencedora va ser la catalana Nerea Ruiz (Hyundai Koryo Car), mentre que el títol de campiona autonòmica va ser per a Carla Pruñonosa (Hyundai Koryo Car – Dstrel). El podi el van completar Susana Pérez (Hyundai Koryo Car – Dstrel) i Sara Bonillo (Ginestar – Delikia).
En la prova cadets, el triomf va ser a l’esprint per a Ainara Albert (Rio Miera – Meruelo) que es va proclamar campiona autonòmica. La plata va ser per a Lidia Llácer (Hyundai Koryo Car – Dstrel) i el bronze per a Cristina Succi (Cronobike – Grup SIME).
En màster 30, el podi autonòmic va estar format per Ariadna Ródenas (CE Elxenduro), campiona autonòmica, Bàrbara Cuenca (Sepelaco) i María José Pastor (Cicloclinic).

Pruñonosa, Romeu, Ripoll, Albert i Ródenas, noves campiones de la Comunitat Valenciana. / FCCV


NOTA: En fèmines màster 40 la vencedora va ser Pilar Macián (Grup 2Rodes) i en màster 50 va guanyar Rosa Sansaloni (CC La Valldigna). En estes dos categories no hi va haver podi autonòmic al no comptar amb el mínim de ciclistes que estableix el reglament.