En un esprint ajustadíssim, Fabio Jakobsen (Deceuninck-Quick Step) s’ha imposat per només mil·límetres a Sam Bennett (Bora-Hansgrohe) a la quarta etapa de la Vuelta 19, amb eixida des de Cullera i arribada a El Puig. El campió nacional neerlandés s’ha beneficiat d’un extraordinari treball del seu equip, que ha desordenat la ‘volata’ amb un demarratge de Rémi Cavagna per després realitzar un llançament de manual mitjançant Zdenek Stybar i Max Richeze.

Es tracta del primer triomf del prometedor velocista en una gran volta, i arriba quan està a 4 dies de complir 23 anys. En clau de general, Nicolas Roche (Team Sunweb) perllonga el seu periple amb la Roja tot esperant el final en pujada de demà dimecres a l’Observatori Astronòmic de Javalambre. Nairo Quintana (Movistar Team) i Rigoberto Urán (EF Education First) el segueixen a 2″ i 8″ respectivament.

Els protagonistes de l’escapada del dia han estat hui l’espanyol Jorge Cubero (Burgos BH) i el belga Jelle Wallays (Lotto Soudal).

CLASSIFICACIÓ ETAPA 4

1. Fabio Jakobsen (Deceuninck-Quick-Step), en 4h04’16”

2. Sam Bennett (Bora-hansgrohe), mt

3. Maximilian Walscheid (Team Sunweb), mt

CLASSIFICACIÓ GENERAL

1. Nicolas Roche (Team Sunweb)

2. Nairo Quintana (Movistar Team), + 2‘’

3. Rigoberto Urán (EF Education First), + 8‘’

L’etapa de demà dimecres arriba a l’Observatori Astrofísic de Javalambre. Serà el primer final en alt d’esta edició de La Vuelta. Podeu consultar informació en este enllaç.