Després d’una excepcional temporada amb una grandíssima progressió esportiva, s’incorpora a les nostres files la jove suecana Sara Bonillo“. Així ha presentat este matí l’equip Teika UCI Team a través de les seues xarxes socials a la jove ciclista valenciana de només 18 anys, que compartirà llicència professional amb Felipe Orts, Gonzalo Inguanzo i Luisa Ibarrola.

La de Sueca ha signat una notable temporada de carretera amb l’equip Delikia – Ginestar. En este 2019, el seu últim any en categoria junior, cal destacar la victòria a la primera prova de la Copa d’Espanya de fèmines a Eibar (País Basc). Aquell triomf el 24 de març li va permetre vestir el maillot de líder d’esta prestigiosa competició a nivell nacional.

La seua regularitat a principi de temporada la van dur a ser convocada per Gema Pascual per formar part de la selecció espanyola de ruta en la Omloop Van Borsele, prova de Copa de les Nacions junior celebrada a Holanda.

Em vaig trobar molt be a principi d’any. Després vaig baixar una mica el ritme d’entrenaments i em vaig centrar en els estudis. Enguany tocava fer la Selectivitat, un altre repte per a mi. Una vegada aparcats els llibres vaig tornar a tocar més la bici encara que he acabat acusant la falta de ritme de competició. Enguany he competit més bé poc, uns 18 dies, però estic contenta per què encara he acabat la temporada sent tercera en l’Autonòmic de ruta“, ens conta Bonillo.

Després de donar-li descans al cos, la jove ciclista afronta la temporada de ciclocròs amb més ganes que mai. “Córrer en l’equip Teika és molt gran, estic en un núvol. Estic molt agraïda a les persones que han confiat en mi i espere poder estar a l’altura de les seues expectatives“, afirma la suecana.

Sara Bonillo va ser medalla de bronze en els Campionats d’Espanya de ciclocròs en categoria cadet l’any 2017.