La ciclista alacantina Sandra Alonso continua sorprenent per la seua versatilitat. Al seu palmarés de campiona d’Espanya en ruta i en pista cal afegir, des del passat diumenge, el de la modalitat de BTT Marató.
El X Marató BTT Sierra de Cazorla -disputat en terres jienenses- va oferir un bonic espectacle, amb gran afluència de ciclistes i d’aficionats en molts punts de la cursa.
La prova, organitzada per l’Excm. Ajuntament de Cazorla, va comptar amb la participació de 1.200 bikers, que van pugnar pel mallot rojigualdo de campió d’Espanya durant uns exigents 83 quilòmetres i 2.800 metres de desnivell acumulat.
En categoria sub-23, la ciclista de Torrevieja que milita en l’equip Bizkaia – Durango -l’any que ve correrà a l’equip Casa Dorada- es va fer amb la medalla d’or. Malgrat estar més acostumada a la carretera i a la pista, Alonso va demostrar també unes fantàstiques sensacions sobre la bicicleta de MTB erigint-se en la millor fèmina sub23 per davant de Maria Rodríguez, plata, i de Silvia Roura, bronze.
El BTT és una modalitat que la practique més bé poc però que quan ho faig disfrute com una xiqueta. Durant la prova m’ho vaig passar molt bé i vaig patir molt. Crec que en això va estar precissament el secret de la victòria, en patir i disfrutar a parts iguals. La muntanya és una modalitat duríssima però vaig saber regular-me durant la carrera per poder arribar primera sub-23 i cinquena a la general elit. Estic molt contenta amb el resultat, encara que en esta cursa era el que menys m’importava“, ha reconegut Sandra Alonso a CV Ciclisme.