L’equip de ciclocròs Teika UCI Team ha planificat una concentració de tres dies -entre divendres 27 i diumenge 29 de setembre- a l’Hotel RH Bayren & SPA, situat a la platja de Gandia. D’esta manera, la formació valenciana celebrarà el seu primer campus, que reunirà tant a la plantilla professional com a la pedrera.
Divendres al matí, la concentració comptarà amb la presència del dietista Toni Martí, qui prendrà mesures als ciclistes de l’equip professional: Felipe Orts, Sara Bonillo, Gonzalo Inguanzo y Luisa Ibarrola. Posteriorment s’ha programat un entrenament. La vesprada de divendres estarà reservada per a la sessió de fotos de tots els components de l’equip amb el material que utilitzaran durant la temporada.
L’endemà dissabte, tots els ciclistes realitzaran un entrenament mentre que els tècnics tindran també la seua particular sessió de fotos.
De vesprada, el medallista paralímpic David Casinos es desplaçarà fins a l’hotel per oferir una conferència. Posteriorment tindrà lloc una xerrada sobre com gestionar les xarxes socials per part d’un esportista.
Per acabar la concentració, diumenge s’ha programat un entrenament conjunt entre els components del Teika UCI Team i el Teika-Monblau.
Segons fonts del Teika Uci Team, “l’objectiu del campus és fer pinya entre els ciclistes i l’staff, presentar a la plantilla i disfrutar d’un cap de setmana de convivència per preparar la temporada“.
La plantilla del Teika UCI Team està dividida en equip professional i pedrera, i serà la següent per a la temporada 2019-2020:

Professionals: Felipe Orts, Sara Bonillo, Gonzalo Inguanzo i Luisa Ibarrola.
Pedrera: Jordi Constantino, Marc Cabedo, Vania Rico, Joan Hernández i Édgar Teno.