L’equip de ciclisme adaptat Hyundai Koryo Car – Dstrel va ser el gran protagonista del Campionat d’Espanya de ciclisme adaptat en pista que els dies 11 i 12 de gener es va disputar al velòdrom madrileny de Galapagar. Fins a un total de 9 medalles es van penjar els integrants de la formació valenciana: huit ors i un bronze.
Ricardo Ten i Maurice Eckhard van complir els pronòstics i van tornar a dominar en la Classe C1 i C2 respectivament, aconseguint l’or en les proves de persecució, quilòmetre i scratch.
De la mateixa manera, en C5 la persecució va estar molt disputada, amb victòria final per a José Luis Agapito per davant de l’extremeny Rubén Tanco.
A estes set medalles d’or cal sumar l’aconseguida en la prova de velocitat per equips pels tres integrants de l’Hyundai Koryo Car-Dstrel: Daniel Miñana, Ricardo Ten i José Luis Agapito.
Pel que fa als tàndem, el format per David Casinos i Javier Requeni va ser bronze en el quilòmetre.

El campió del món, Ricardo Ten, és un dels ciclistes del Hyundai Koryo Car – DStrel.

En la classificació per esquadres la primera posició va ser per al Hyundai Koryo Car – Dstrel, que va acumular fins a huit medalles d’or i un bronze. En segona plaça va concloure la selecció de Madrid, amb quatre ors, tres plates i deu bronzes; mentre que el tercer lloc va ser per a Catalunya amb quatre ors, sis plates i dos bronzes.