L’alacantí Rafa Valls, de l’equip Bahrain-McLaren, no prendrà demà l’eixida en la tercera etapa del Tour Down Under (2.UWT, Austràlia) pels dolors que patix com a conseqüència d’una caiguda a un quilòmetre i mig de la fi de la segona jornada.

Tot i que el ciclista de Cocentaina ha arribat a la meta, es queixava d’un fort dolor a l’esquena i ha estat traslladat a l’hospital. La radiografia ha confirmat una fractura al sacre no desplaçada, pel que abandona la carrera australiana. Afortunadament, segons explica l’equip Bahrain-McLaren a la seua pàgina web, “la lesió no és greu i sobretot necessita descans“.

És difícil acceptar esta lesió perquè estava en molt bona forma i molt motivat, amb tot l’equip recolzant-me. Però la lesió no és tan greu i potser en els propers dies puga entrenar de nou més o menys normal per mantindre la forma cara a les pròximes carreres“, ha explicat el de Cocentaina.

El metge de l’equip Bahrain McLaren, Luca Pollastri, ha confirmat que Valls estarà en observació durant les pròximes 48-72 hores. “Després planificarem els següents passos però és massa dolorós per a ell continuar en carrera“, ha afirmat.

La mala sort perseguix l’alacantí, a qui les caigudes i lesions han perseguit en la seua carrera professional.