La selecció espanyola de Ciclisme Adaptat en Pista viatja hui a la ciutat canadenca de Milton on, del 30 de gener al 2 de febrer, tindrà lloc el Mundial de la modalitat. El combinat nacional viatja amb la il·lusió de millorar les sis medalles obtingudes en 2019 i després d’haver dut a terme una satisfactòria preparació prèvia, disfrutant de fins a tres concentracions, l’última a Anadia (Portugal), on han estat concentrats des del 13 fins el 23 de gener.

El seleccionador nacional, Félix García Casas, ha convocat per a la cita mundialista als ciclistes valencians Ricardo Ten (MC1) i Maurice Eckhard (MC2), que estaran acompanyats per Eduardo Santes (MC3), Amador Granados (MC3), Óscar Figuera (MC4), Pablo Jaramillo ( MC5) i Alfonso Cabello (MC5).

A més, Espanya competirà amb tres tàndems: Milton Ignacio Àvila i Joan Font, Adolfo Bellido i Noel Martín, i ‘Kuki’ López i Irene Méndez.