L’equip elit i sub23 valencià Electro Hiper Europa – Ristrasol – GSport ha presentat recentment la seua plantilla de 17 ciclistes per a la temporada 2020. Va ser divendres passat, 24 de gener, a la localitat de la Pobla de Farnals, seu de l’equip de l’Horta Nord. Eixe mateix cap de setmana, l’equip dirigit per l’exprofessional Rafa Casero es va concentrar a les ja habituals instal·lacions del Càmping Sierra Calderona, a la localitat d’Estivella.

Durant els dos dies de concentració, els tècnics del Club Ciclista Tarongers pogueren comprovar en primera persona el bon nivell amb el qual els integrants del conjunt afronten l’inici de la temporada 2020, inclosos els corredors sub23 recentment ascendits de la categoria júnior, que també han sorprés els seus companys més veterans.

L’equip valencià s’ha concentrat a Estivella. / FOTO CC Tarongers

La primera cita de la temporada per a l’equip valencià serà a la Volta al Guadalentín. Esta temporada l’equip compta amb el suport d’Electro Hiper Europa, Ristrasol, GSport, Ajuntament de la Pobla de Farnals, Diputació de València, Càmping Sierra Calderona, Ekoi Helmets, Trek Bikes, Santoyo Bikes, Karbon Dreams, Amix Performance, Paddock Motors, Podium Bike, Hegoplac, Nexia Premium, QuiroSport i Lux Light.

La plantilla està formada pels sub23 Alejandro Gómez, Álvaro Ferrer, Luis Moltó, Álvaro Galbis, Mateu Esterlich, Erik Martorell, Sergi Arnau, Tomàs Miralles, Raúl Sebastianes i Isaac Vilarrasa, així com pels elit George Caicedo, Óscar Gómez, Álvaro Marzà, Joaquín Contreras, José Alcaina, Miquel Carrió i Víctor Martínez.