Bon balanç per a l'equip Hyundai Koryo Car en els Campionats d'Espanya de Ciclisme Adaptat 2018 celebrats a Villadiego i que passaran a la història com un referent organitzatiu pels mitjans i infraestructures posats a disposició dels 125 participants, xifra rècord en un nacional de paraciclisme.

La Reial Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC) va presentar recentment la Copa d'Espanya de carretera d'Ultrafons, la nova disciplina que inicia el seu camí este 2018 amb la Copa i que a partir de 2019 incorporarà els seus corresponents Campionats d'Espanya.

El cap de setmana del 30 de juny i 1 de juliol, al circuit Ricardo Tormo de Xest (València), se celebrarà la quarta edició de les 24 horas Cyclo Circuit, en categories individual, per duos i per equips, en què es donaran cita els millors ultrafondistes nacionals.

El guanyador del Tour de França de 1998 i de la Vuelta a España de 1985 i 1989, Pedro Delgado, estarà este dimecres, 7 de febrer, a València. El campió segovià serà rebut per l'alcalde de València, Joan Ribó, abans de visitar les noves infraestructures realitzades en la ciutat per a afavorir la mobilitat sostenible i fer, posteriorment, una xerrada sobre el valor del ciclisme urbà.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017