L'equip Hyundai Koryo Car suma huit medalles en els Campionats d'Espanya de Ciclisme Adaptat a Villadiego 

 

Bon balanç per a l'equip Hyundai Koryo Car en els Campionats d'Espanya de Ciclisme Adaptat 2018 celebrats a Villadiego i que passaran a la història com un referent organitzatiu pels mitjans i infraestructures posats a disposició dels 125 participants, xifra rècord en un nacional de paraciclisme.

L'equip valencià va aconseguir huit medalles: cinc ors i tres plates. Va pujar al més alt del podi a Ricardo Ten en la prova en línia MC1 i a Maurice Eckhard tant en la prova en línia MC2 com a la CRI. També es van penjar l'or el tàndem format per Rosana López i Esther Villaret en WB tant en línia com contrarellotge. La plata en les dos proves va ser per al tàndem integrat per Sara Luna i Rosa Varela, la mateixa medalla que es va penjar Ricardo Ten en la CRI de la categoria MC1.

L'equip Hyundai Koryo Car de ciclisme adaptat va desplaçar a 10 ciclistes en diferents categories. A banda dels medallistes també van participar Daniel Miñana en MC4, José Luis Agapito en MC5 i Miguel Ángel Arroyo i Javier Requena en tàndem masculí. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017