24 horas Cyclo Circuit, els dies 30 de juny i 1 de juliol al circuit Ricardo Tormo de Xest

El cap de setmana del 30 de juny i 1 de juliol, al circuit Ricardo Tormo de Xest (València), se celebrarà la quarta edició de les 24 horas Cyclo Circuit, en categories individual, per duos i per equips, en què es donaran cita els millors ultrafondistes nacionals.

Serà la tercera i última prova puntuable per a la Copa d'Espanya d’Ultrafons de la RFEC, després de les 12h Trackman Cycling (el 12 de maig, al circuit de velocitat d'Almeria) i el Desafío Titánico (26 de maig, a Orpesa, Castelló).

Les 24 horas Cyclo Circuit és una prova única i espectacular que permet als participants disfrutar d'un fet singular: rodar sobre el circuit durant la nit. Els ciclistes hauran de fer servir llums davanteres i posteriors per seguretat, però el silenci de la nit serà còmplice per disfrutar de la competició. Les 24 hores Cyclo Circuit són úniques, en un traçat del Mundial de MotoGP que s'obri per als ciclistes. Resistència, estratègia, èpica i un objectiu comú: acabar una carrera diferent a qualsevol altra prova ciclista.

Les instal·lacions del circuit Ricardo Tormo garantixen l'espectacle i la seguretat, a més de comptar amb tots els serveis i comoditats per al ciclista. Des dels boxes i les grades els auxiliars, familiars i amics donaran suport i animaran incondicionalment als seus ciclistes, ja que es pot veure la carrera en tot el seu recorregut per la particularitat de que el circuit és com un estadi. Ja és tradicional la gran afluència al mur del pit line per animar a crits, amb pancartes incloses, als seus ciclistes.

 

Festival de ciclisme

Però les 24h Cyclo Circuit no serà l'única prova que es dispute en la jornada de dissabte, convertida en un veritable festival de ciclisme en el qual es pot triar en quines carreres participar. Hi haurà dos proves més, prèvies a l’eixida, a les 12:30 h, del plat fort de la jornada.

 

08:45 h. Criterium Anna Sanchis. Homenatge a la millor ciclista valenciana, sis vegades campiona d'Espanya. Prova cicloesportiva que consta de 15 voltes al circuit, per a un total de 60 km. Una prova per a tothom, federats i no federats, amb trofeu per als tres primers classificats sènior, M-30, M-40, M-50 i M-60 en masculí, i en femení en la categoria fins a 44 anys i la de 45 fins a 65 anys. La participació està limitada a un màxim de 200 ciclistes, i hi haurà regal de samarreta Castelli i esmorzar per a tots els participants.

 

De 10:30 a 11:30 h. Pedala al Circuit amb Guti by Btwin. Homenatge a l'ex ciclista Quique Gutiérrez, al costat d‘escoles de ciclisme de València. Pedalada popular d'una hora perquè tothom puga conèixer i pedalar a la pista del campionat del món de Moto GP. Amb regal de samarreta de Decatlhon i un entrepà i beguda al finalitzar.

 

A 12:30 h. Espectacular sortida LeMans a les 24 horas Cyclo Circuit, prova que finalitzarà el diumenge a les 12:30 h.

 

En definitiva, un gran festival de ciclisme per a tots els aficionats a este esport, en el valencià Circuit Ricardo Tormo, que a més comptarà amb la cobertura de Teledeporte, cadena que emetrà un resum de l'esdeveniment.

 

Més informació en este enllaç


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017