• 06 Febrer 2018
  • 890

Pedro Delgado participa, dimecres a València, en una xerrada sobre ciclisme urbà

El guanyador del Tour de França de 1998 i de la Vuelta a España de 1985 i 1989, Pedro Delgado, estarà este dimecres, 7 de febrer, a València. El campió segovià serà rebut per l'alcalde de València, Joan Ribó, abans de visitar les noves infraestructures realitzades en la ciutat per a afavorir la mobilitat sostenible i fer, posteriorment, una xerrada sobre el valor del ciclisme urbà.

Convidat per la Regidoria de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, 'Perico' Delgado, entusiasta de la bicicleta com a vehicle de mobilitat en ciutat, impartirà la conferència titolada 'El ciclisme urbà per a la ciutat del futur'. Serà a partir de les set de la vesprada en l'auditori principal del Centre Esportiu i Cultural de la Petxina, a on s'accedirà a través d'invitació gratuïta.

El matí de dimecres, el popular ciclista i comentarista esportiu a Televisió Espanyola, serà rebut en l'Ajuntament per l'alcalde, Joan Ribó, i el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, amb qui coneixerà les millores introduïdes en la ciutat en relació a la mobilitat amb bicicleta i les activitats per al foment de la mateixa que hi ha previst realitzar en els pròxims mesos.

Eixe mateix matí després de la trobada, juntament amb Grezzi i representants d'associacions d'usuaris i usuàries de la bici, Delgado coneixerà i provarà ell mateix algunes d'estes infraestructures.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017