• 19 Desembre 2017
  • BTT
  • 702

Sis proves de BTT Marató XCM a la Comunitat Valenciana per a 2018

La Comunitat Valenciana tindrà en 2018 fins a mitja dotzena de proves de la modalitat BTT Marató XCM. Cinc seran les puntuables per al nou Open de BTT Marató XCM de la Comunitat Valenciana, mentre que una altra decidirà els nous campions i campiones autonòmics.

Les proves de l’Open es disputaran a Carlet (21 de gener), Villar del Arzobispo (25 de març), Ademús (22 d'abril), Ibi (6 de maig) i Set Aigües (21 d'octubre). Mentrestant, la localitat valenciana de Vilallonga serà la seu, el 16 de setembre, del Campionat Autonòmic.

Les categories per participar a l'Open de BTT Marató XCM, tant per a homes com per a dones, són sub-23, elit i màster.

 

Inscripciones obertes per a Carlet

Este dijous, 21 de desembre, s'obriran les inscripcions, a través de la plataforma CronoK30, per al I Open XCM Ciutat de Carlet i VIII Marxa Ciutat de Carlet, proves que organitzades pel VeloClub Carlet es celebraran el 21 de gener de 2018.

Paral·lelament, este dijous també s'obrirà el període d'inscripcions, a través de la plataforma de la FCCV, per tal d'assignar un número de dorsal per a tota la temporada de XCM de 2018. Per a això serà necessari estar en possessió de la llicència federativa del proper any.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017