• 06 Febrer 2018
  • BTT
  • 437

Banyeres de Mariola dóna el tret d'eixida a l'Open BTT XCO - Bici Store

La localitat alacantina de Banyeres de Mariola va acollir, el passat diumenge, el 7é Open BTT XCO Banyeres de Mariola, la primera de les sis proves que enguany integren l'Open de BTT XC de la Comunitat Valenciana - Bici Store i que va estar organitzada pel CC Banyeres de Mariola.

En categoria elit i sub-23, Ivan Díaz (Cult Bikes - Specialized) es va imposar després d'avantatjar en 21" a Adelino Moll (CC El Terrerets Orba) i en 2'21" a Manuel Sánchez (CC Mundo Bike), segon i tercer respectivament. El millor sub23 a Banyeres de Mariola va ser Jorge Gómez (Flower-Olympia), que va acabar quart.

En fèmines open, triomf per a Elena Lloret (Delikia Sport - Kross) sobre Amparo Chapa (Vlift Pro-Level Team) i Ayda Parra (Multiesport - UC Montgó).

En categoria júnior, la victòria va ser per a Jorge Amorós (CC Ironbikes Racing Team). Segon, a 2'57" del vencedor, va arribar Antonio Gómez (Peña MTB Caudete), mentre que tercer, a 4'11", fou Jordi Gandia (Inacatalog). En juniors fèmines, la millor va ser Lucía Aguilar (CD Ulbsports), seguida per Marta Martínez (UC Villar) i Ana Molina (Hyundai Koryo Car).

Per la seua banda, en cadets la victòria va ser per a Joaquín García (Cicles Sabater - Metall Lube), que va avantatjar en 2'07" a Tomás García (Faster - Fiber - Polymec) i en 3'49" a Pepe Fernández (CC Tibi AMSonido ), segon i tercer respectivament. La millor fèmina cadet va ser Paula Zamora (CC BTT Cantal).

En màster 30, Ismael Sánchez (33 Bike Pro Team) va aconseguir el triomf per davant de Juan Carlos Albertos (Peña MTB Caudete) i Javier Gómez (Berria - Manzares). En màster 30 fèmines, la millor a Banyeres de Mariola va ser Ariadna Ródenas (CE Elxenduro), que va avantatjar a Paz Hernández (Elda) i a Glòria Medina (Multiesport - UC Montgó).

En màster 40 el millor a Banyeres de Mariola va ser Daniel Cepa (CC El Terrerets Orba), seguit per Ángel Lloret (CC Puig Campana de Finestrat) i Gustavo Asensi (CC Connect).

La prova dels més veterans, els màster 50 i 60, es va saldar amb triomf de Jaume Pérez (CC Polop) per davant de Luis Alarcón (CC Bicicosta) i Jaime Coves (CT Garden).

En Escoles de Ciclisme, triomfs per a Andrés Imperial (Ciclos Sarabia CC) i Vania Rico (CC Tibi Amsonido) en infantils; David Ivars (CC El Terrerets Orba) i Raquel Pérez (UC Montgó Dénia) en alevins; Marc Puig (CC Mussols Xàbia Bikers) i Mar Miralles (CC Mussols Xàbia Bikers) en principiants; i Álex Miralles (CC Mussols Xàbia Bikers) i Valeria Almena (CC Guti Vinalesa - Rubio) en promeses.

 

Líders provisionals de l'Open BTT

Després de les cita de Banyeres de Mariola, els líders provisionals de l'Open de BTT XC de la Comunitat Valenciana - Bici Store a les respectives categories són Iván Díaz (elits), Jorge Gómez (sub-23), Elena Lloret (fèmines open), Jorge Amorós i Lucía Aguilar (junior), Joaquín García (cadets), Ismael Sánchez i Ariadna Ródenas (màster 30), Daniel Cepa (màster 40), Jaume Pérez (màster 50), Andrés Imperial i Vania Rico (infantils), David Ivars i Raquel Pérez (alevins), Marc Puig i Mar Miralles (principiants) i Álex Miralles i Valeria Almena (promeses).

La propera prova puntuable per a l'Open de BTT XC de la Comunitat Valenciana - Bici Store es disputarà el 18 de febrer a la Vila Joiosa (Alacant).


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017