L'equip elit i sub-23 ULB Sports-Natural Greatness escalfa motors a Almansa

L'ULB Sports-Natural Greatness, equip elit i sub-23 del Roski Team, es va concentrar els dies 10, 11 i 12 de febrer a la localitat d'Almansa, seu del seu principal patrocinador, ULB Sports. A banda de repartir la roba i les bicicletes, la concentració va servir per a una primera presa de contacte dels ciclistes i tècnics.

Durant este primer stage de pretemporada, l'equip va realitzar dos entrenaments per la zona de la vall d'Aiora i Cofrents. A més, al restaurant El Quijote d'Almansa es va servir dissabte un dinar previ a les fotos oficials que es van prendre en les instal·lacions d'ULB Sports. En representació d'esta firma de roba ciclista, Gerardo Soriano Casero va desitjar al Roski Team "que l'equip transmitisca els valors esportius per tots desitjats".

La plantilla de l'ULB Sports-Natural Greatness estarà formada en 2017 per 18 ciclistes. Es tracta dels elit Erlend Sundstrom, Eric Valiente, Francisco Santana, Jorge Ferrer, Juan Carlos Ramírez, Sergio Casanova i Hilari Redondo, i dels sub-23 David Lucas, Enzo Luján, Joan Pascual, Víctor Romero, Óscar Gómez, Mateu Tiscar, Borja Teruel, Miguel Palau, Víctor Ruiz, George Caicedo i Ismail Medjahed.

SEGUIX-NOS EN LES XARXES


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017