La Ridley-Memorial Pascual Momparler reunix, diumenge, als millors elit i sub23 a Castelló de la Ribera

Els 163 quilòmetres i quatre ports de muntanya, inclosos dos cims d'exigència com l'Alt del Campello i Cumbres de Valencia, que proposa la Ridley-Memorial Pascual Momparler es postulen com l'ocasió perfecta per a concloure quins ciclistes optaran a guanyar la Copa d'Espanya 2018, que ja entra en el seu tram final.

El pilot elit-sub23 nacional trobarà en esta sisena cita, que arrancarà a les 09:30 hores del proper diumenge 22 d'abril, un dels traçats més durs de tot el certamen, que té com a líder a Antonio Soto, que suma ja 384 punts. Tan sols 15 punts per darrere, se situa el millor sub-23 i segon de la general, Jesús Arozamena (Aldro Team), que juntament amb el ciclista del Lizarte s'ha mostrat com el més fort i regular del certamen. Tots dos, que encara no han assaborit les mels del triomf, es troben davant d'una formidable oportunitat de buscar la glòria en l'exigent Memorial Momparler, que promet trencar des de lluny amb la presència a meitat de traçat del Campello: una paret de poc més de 2 quilòmetres, però que compta amb una pendent mitjana de l'11%. Després del descens espera Cumbres de Valencia, que amb els seus 6,6 km al 6,2% està cridat a situar els més forts al capdavant a falta de 80 quilòmetres per a la conclusió.

Els moviments i estratègies en el terreny favorable posterior pot ser la clau que decidisca la prova junt amb la gran novetat d'esta edició 2018: la pujada a Santa Anna, una última oportunitat per als millors escaladors de 2,8 km al 5,3% de carretera estreta i revirada i asfalt desigual, que es troba a una mica més de 20 km de l'arc de meta.

Juan Pedro López (Polartec-Kometa), Eusebio Pascual (Mutua Levante), Sergio Vega (Froiz), Savva Novikov (Lokosphinx) o Cristian Mota (Aldro) haurien de ser altres dels ciclistes que es troben en la pugna per la victòria en esta prova, en la qual les alternatives i la imprevisibilitat tornaran a ser la pauta.

L'arribada a Castelló de la Ribera, eixida i fi de la Ridley-Memorial Pascual Momparler, dels primers classificats està prevista al voltant de les 13:30 hores. El pilot de la prova estarà compost per les 21 esquadres habituals més Tenerife-Bike Point, Ginestar-ULB i Bennicasim Me Gusta.

La prova es podrà seguir a través del hashtag oficial #CopaEspañaEliteSub23_18 i del Twitter de la Reial Federació Espanyola de Ciclisme (@RFECiclismo). 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017