Els millors elits i sub23 participen en la Vuelta Ciclista a la Provincia de Alicante del 18 al 20 de maig

La 23a edició de la Vuelta Ciclista a la Provincia de Alicante - Gran Premi Costa Blanca reunirà -del 18 al 20 de maig- un total de 22 equips (18 nacionals i 3 internacionals) que es donaran cita en este important esdeveniment que compta amb el suport i col·laboració de la Diputació d'Alacant.

El diputat d'Esports, Juanjo Castelló, i el director general de la prova, José Antonio López, han donat a conèixer tots els detalls d'esta competició que, segons ha avançat el responsable de l'àrea, "promet oferir grans dosis d'espectacle i emoció".
Així mateix, el diputat ha destacat l'aposta de la Diputació d'Alacant per esta disciplina "tan practicada en la nostra província i essencial per vertebrar el nostre territori i connectar poblacions".
La prova, impulsada pel Club Ciclista Callosino, comptarà en esta edició amb tres etapes de la categoria elit y sub23. La primera d'elles tindrà lloc el divendres 18 de maig i partirà des de la ciutat d'Alacant en direcció al sud de la província. San Fulgencio, Rojales, Formentera del Segura, Almoradí, Dolores, Catral, San Isidro, Granja de Rocamora, Cox, Callosa de Segura o Rafal són alguns dels municipis pels quals discorrerà esta primera prova de 158 quilòmetres que culminarà amb un gran final a Oriola.
Un dia més tard, el dissabte dia 19, els ciclistes desplegaran els seus dots de resistència en l'etapa San Bartolomé - La Nucía. Les localitats de Dolores, Alacant, Sant Vicent del Raspeig, Mutxamel, Busot, Aigües, Relleu, Finestrat o l'Alfàs del Pi es convertiran també en escenari d'esta intensa jornada que, al llarg de 148 quilòmetres, combinarà la bellesa de la costa mediterrània amb la dels paisatges d'interior.
Finalment, el diumenge 20 de maig, es disputarà l'etapa Pilar de la Horadada - Elx. En total, 156 quilòmetres de trajecte que inclouen el pas per municipis com Benferri, Albatera, Algueña, Pinoso, Monòver, Novelda o Asp, entre d'altres.
López ha detallat que en esta edició es donaran cita els millors equips del panorama nacional, sent dos d'ells de la província, així com un conjunt d'Israel, un altre de Rússia i un altre d'Andorra. "El millor de l'elit i sub23, que és l'esglaó previ a la màxima categoria, es va a concentrar este cap de setmana a les carreteres de la Costa Blanca", ha destacat el director de la Volta, que ha animat als aficionats a eixir al carrer per disfrutar d'esta festa del ciclisme.
Finalment, tant el diputat d'Esports com l'organitzador de la cursa han agraït el suport dels ajuntaments pels quals discorrerà la prova i la tasca que realitzaran efectius de la Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil per garantir la seguretat de la mateixa.

 

Consultar recorridos, perfiles y rutómetros

Consultar toda la información


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017