El sub23 Víctor Romero guanya una Volta a la província d'Alacant molt disputada fins l'últim metre

La 23a Volta Ciclista a la província d'Alacant va consagrar al sub-23 murcià Víctor Manuel Romero, de l'equip ULB Sports - Natural Greatness, al més alt del podi, que va compartir amb el balear Jaume Sureda (Caja Rural - Seguros RGA) i el rus Dimitri Mukhomediarov (Lokosphinx).

La cursa va estar marcada per la gran batalla presentada pels ciclistes durant les tres etapes. En la primera d'elles, disputada entre Alacant i Oriola, el triomf va ser per a Víctor Martínez (Electro Hiper Europa - Ristrasol - Sierra Calderona), encara que els jutges van decidir atorgar el liderat a l'israelià Itamar Einhoren (Israel Cycling Academy) després d'un caòtic final en què alguns corredors van prendre una rotonda per un lloc no senyalitzat.

En la segona etapa, considerada la reina de la Volta, entre San Bartolomé i La Nucia, el triomf va ser per a Antonio 'Chava' Angulo, del Rias Baixas, que es va imposar a l'esprint al seu company d'escapada, el rus Savva Novikov (Lokosphinx) que es va vestir amb el mallot groc.

Quan semblava que el rus tenia la Volta a la província d'Alacant perfectament encarrilada, els seus rivals no es van rendir i van aconseguir donar un tomb a la general en la tercera i última etapa amb eixida a Pilar de la Horadada i arribada a Elx. Després 156 km, la victòria d'etapa va ser per a Jaume Sureda (Caja Rural - Seguros RGA) i el triomf en la general per al murcià Víctor Manuel Romero (ULB Sports - Natural Greatness), que va ser cinqué en meta. El fins llavors líder Novikov va arribar a més de 12 minuts.

Després de les tres etapes, Romero es va endur la victòria a la general i en la classificació de millor sub-23, Pablo Guerrero (Ginestar - ULB Sports) va guanyar la muntanya, Itamar Einhoren la classificació de les metes volants, i José Carlos Núñez (Electro Hiper Europa - Ristrasol - Sierra Calderona) la dels esprints especials i la de millor alacantí. El millor equip de la Volta va ser Caja Rural - Seguros RGA.

 

Més informació a l'enllaç


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017