21 equips, tres d'ells estrangers, per a la Volta a València - Trofeu Diputació

Compte enrere per a la disputa de la huitena edició de la Volta a València - Trofeu Diputació, considerada com la millor prova per etapes del calendari nacional per a categories elit i sub-23.

La cursa, organitzada per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, se celebrarà entre els dies 6 i 9 de setembre sobre quatre etapes i comptarà amb la participació de 21 equips, tres d'ells estrangers.
Així, la VIII Volta a València comptarà amb la presència dels conjunts ULB Sport - Natural Greatness (Comunitat Valenciana), Rias Baixas (Galícia), Polartec - Kometa (Madrid), Mutua Levante - Bioracer (Comunitat Valenciana), Lizarte (Navarra) , La Tova - Assessoria Almudévar (Aragó), GSport - Wolfbike (Comunitat Valenciana), Gomur - Liebana (Cantàbria), Ginestar - ULB Sport (Comunitat Valenciana), Escribano Sports Team (Madrid), Electro Hiper Europa - Ristrasol (Comunitat Valenciana) , Controlpack - Badia (Catalunya), Compak (Catalunya), Caixa Rural - Seguros RGA (Navarra), Bicicletas Rodríguez - Extremadura (Extremadura), Benicàssim Me Gusta - Luk (Comunitat Valenciana), Baqué - BH Team (Euskadi), AMPO ( Euskadi), Japan U23 National Team (Japó), Union Cycliste de Monaco (Mònaco) i Lokosphinx (Rússia).
La VIII Volta a València partirà el dijous 6 de setembre des de la plaça de l'Ajuntament de València per acabar, 132 km després, a Riba-roja de Túria.
La segona jornada, el divendres 7 de setembre, unirà les localitats de Benagéber i Aras de los Olmos, un total de 153 km amb fins a sis ports de muntanya.
Una de les principals novetats de la VIII Volta a València - Trofeu Diputació serà la celebració d'una contrarellotge individual a la tercera etapa. La primera crono de la història de la Volta a València es disputarà el dissabte 8 de setembre a la localitat de Llíria i tindrà una distància de 21 quilòmetres.
Un any més, Montcada baixarà el teló de la Volta amb una etapa de 123 km que discorrerà per un circuit al qual se li donaran fins a nou voltes.
En les set edicions disputades fins al moment, els vencedors de la Volta a València han estat José Belda (2011), Carlos Iván Oyarzun (2012), Iván Martínez (2013), Israel Nuño (2014), Martjin Budding (2015), Nicolas Sessler (2016) i Erlend Sor (2017).


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017