L'equip valencià elit i sub23 Electro Hiper Europa planifica la temporada 2019

Al Restaurant Els Pins d'Estivella es va celebrar, recentment, el dinar de comiat de temporada de l'equip elit i sub23 valencià Electro Hiper Europa. Durant l'acte es va lliurar un mallot signat pels corredors i cos tècnic a Héctor Ballester, gerent d'Electro Hiper Europa, i a José Ramón Mateu, gerent del Càmping Sierra Calderona i Restaurant Els Pins.

Per finalitzar la jornada, l'equip va visitar les noves instal·lacions a Sagunt del principal patrocinador, Electro Híper Europa, qui continuarà apostant per este projecte a la temporada 2019.

Des del club dirigit per l'exciclista professional Rafael Casero han agraït a tots els patrocinadors i col·laboradors el seu suport i confiança en la que ha estat la primera temporada en la categoria elit i sub23. El projecte continua endavant i ja pensa en 2019. Hui mateix s'han fet públiques les incorporacions dels ciclistes catalans, procedents de l'equip junior Jufré Vic - ETB, Isaac Vilarrasa i Raül Sebastianes.

A falta de més fitxatges, l'equip ha anunciat la continuïtat d'Iván Clemente, Adrián Albiach, Erik Martorell, Álvaro Marzà, Joaquín Contreras, David Piñán, Jordán Cárdenas, José Alcaina, Miquel Carrió, Oriol Raya, Víctor Martínez i Sheldon Lahner.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017