L'Escola del Club Ciclista Guti Vinalesa presenta els seus 37 joves ciclistes en la seu de Cuadernos Rubio

El compromís amb l'educació i amb la inclusió dels més menuts protagonitza la nova etapa de l'Escola Guti Vinalesa - Rubio, un projecte que arranca després del seu primer any de vida i que integrarà a xiquets i xiquetes amb discapacitats en el seu equip gràcies a la concessió de beques específiques. D'esta manera, el ciclisme adaptat passa a formar part integral d'esta escola que ha fet dels valors compartits per les aules i el món de les dos rodes, com ara el companyerisme i la superació personal, la seua particular senyal d'identitat.

La presentació d'esta nova temporada, el passat 23 de març, estigué acompanyada per grans figures del ciclisme, com Fernando Escartín o Ángel Casero, a més del mateix director del club i ex-corredor d'elit José Enrique Gutierrez 'Guti' . Tots ells van assistir, junt a les joves promeses del ciclisme, a l'Aula Museu Ramón Rubio, que va tornar a ser l'original escenari sobre el que els 37 joves que formen este equip van lluir les seues noves equipacions.

"La creació de beques de ciclisme adaptat és una iniciativa que teníem moltes ganes d'impulsar i per a la qual esperem tindre candidats esta mateixa temporada", va afirmar Enrique Rubio, director general de Rubio, i qui va continuar: "la integració de xiquets xiquetes amb diferents capacitats és fonamental a nivell educatiu, ja que fomenta que els més menuts els vegen com a iguals i s'esforcen per millorar com un veritable equip, sense individualitats". En la mateixa línia, l'ex corredor Fernando Escartín va assenyalar que iniciatives com esta "són molt importants perquè els xavals se senten com a part d'un mateix grup. Sens dubte, la formació en el ciclisme porta amb si valors molt positius, que també aporten molt en la vida diària".

 

Un mallot que crea escola

La nova etapa de l'Escola Guti Vinalesa - Rubio compta també amb una incorporació cada vegada més buscada pels aficionats i col·leccionistes del món de les does rodes: el mallot oficial Rubio. Esta equipació, que ja va sorprendre per la seua cura del disseny durant la passada temporada, s'ha renovat mantenint l'essència de la firma editorial i ha fet el salt a la seva botiga online.

"Vam començar a rebre telefonades de diferents punts d'Espanya, de ciclistes aficionats que havien vist a xiquets i monitors corrent amb els mallots de Rubio i volien saber on aconseguir un. No teníem intenció de comercialitzar-los, però la demanda ens ha animat a compartir l'equipació del nostre equip amb tothom a través del nostre ecommerce", va explicar Enrique Rubio.

Les equipacions, que estaran disponibles per a tots els públics a partir del proper mes d'abril, podran trobar-se en la botiga online de Rubio.

Rubio, nascuda fa 60 anys de la mà de Ramon Rubio, és l'editora dels famosos quaderns didàctics basats en potenciar la plasticitat del cervell, a través del desenvolupament de les competències bàsiques, com l'escriptura i el càlcul. Des de la seua fundació, Rubio ha venut més de 300 milions d'exemplars de quaderns, que han acompanyat a sis generacions d'espanyols. La firma bolca gran part dels seus esforços en la Fundació Cuadernos Rubio, una entitat sense ànim de lucre de caràcter educatiu, cultural i solidari.

 

SEGUIX-NOS EN LES XARXES


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017