La valenciana Anna Sanchis complirà, en 2017, la quarta temporada a l'equip Wiggle

La ciclista valenciana Anna Sanchis ha confirmat, a través del blog que es pot trobar a la web del Wiggle-High5, que en 2017 seguirà en este equip. Este és l'article publicat per la corredora de Xàtiva sota el títol 'Seguim!':

"S'acosten els últims mesos de la temporada i per diversos motius enguany acabaré una mica abans del que és habitual. La meua última cursa serà el proper dia 11 a 'La Challenge By La Vuelta' a Madrid. Després d'un temps de descans sense competir, tinc moltíssimes ganes de córrer. Portem un equip molt fort i isc a donar-ho tot i fer tot el que estigai en la meua mà per ajudar el meu equip a aconseguir la victòria final.

No ha estat el meu millor any, molt d'entrenament i poca competició han fet que nodisfrutara del ciclisme com de costum. M'haguera agradat competir més, tot i que vaig tindre bons moments en què vaig disfrutar moltíssim com la Durango-Durango o els campionats d'Espanya, les meus carreres favorites (tot i que em faltaria afegir alguna més) i en les quals sempre aconseguisc treure el millor de mi. Amb estos moments i els bons resultats són amb el que em quede enguany.

Tant en els bons moments com en els dolents, sempre he comptat amb el suport i la comprensió del meu equip i m'alegra comunicar que el 2017 seguiré a les files de Wiggle-High5. Pel proper any la prioritat serà acabar els meus estudis de medicina i per a mi és un privilegi sentir-me recolzada en l'àmbit acadèmic i comptar amb el suport de l'equip, el que em dóna més moral per seguir esforçant-me al màxim en les dos tasques. No és fàcil compaginar-ho, però com he vingut fent estos anys, amb esforç i dedicació confie complir els objectius que em propose.

Ens veiem a Madrid !!" *

 

* Article publicat el 9 de setembre

FOTO Wiggle-High5

SEGUIX-NOS EN LES XARXES


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017