Hyundai Koryo Car acomiada 2017 com el seu millor exercici

Hyundai Koryo Car, concessionari pertanyent al Grup Montalt, un dels tres grups automobilístics més importants a Espanya acomiada l'exercici 2017 amb grans resultats. El concessionari valencià disposa de tres instal·lacions: Pista de Silla (Principal), Alzira i Xàtiva, que esdevenen un referent de la marca coreana a València. 

Compten ja amb 33 persones qualificades en la seva plantilla, oferint servei a:

- Vendes de Turisme, en què han crescut un 40%, amb una quota de mercat particular d'un 6%.

- Vehicles industrials, en els quals compten amb especialista en empreses de categoria Fleet Business Center Or, la millor categoria d'atenció a este sector.

- H-Promise, així s'anomena la marca als seus vehicles seminous certificats pel fabricant amb 5 anys de garantia.

- Servei Postvenda, amb totes les dotacions integrades, ja que disposen de 3 instal·lacions de taller adaptades per a vehicles elèctrics amb l'última tecnologia, per satisfer les necessitats dels seus clients, un gran departament de recanvis, botiga tant d'accessoris per als seus vehicles, com el marxandatge de WRC Hyundai i reparació de xapa i pintura. 

Amb una facturació de 1.800 cotxes en 2017, vendes totals de vehicles nous i usats, Hyundai Koryo Car creix un extraordinari 80% respecte al 2016, una bona tasca comercial a les àrees de venda i postvenda per aconseguir fidelitzar els clients de la marca coreana, és un dels principals objectius del concessionari. "L'atenció al client és el nostre primer objectiu", afirma Pablo Estrela, gerent de Koryo Car.

 Durant el transcurs del 2017, esta concessió s'ha dimensionat per oferir el millor servei i seguixen treballant per millorar i oferir la millor experiència al client Hyundai per al 2018.

 Hyundai Koryo Car no només acomiada 2017 amb bons resultats, sinó que a més prepara una entrada al 2018 carregada de novetats: 

· L'entrada del nou Kona, el SUV-B model en el qual Hyundai va a per totes en un segment en auge.

· El nou concepte compacte amb l'i30 Fastback, esta nova variant de l'actual i30 però esta vegada ens sorprenen amb una berlina coupé de 5 portes.

· Nou Santa Fe 2018, que es preveu més esportiu i equipat.

· I en la seua gamma d'elèctrics amb el Kona EV 100% elèctric, el qual podria tindre fins a 500km d'autonomia.

 

Amb estos fantàstics resultats, gràcies a la seua tasca, l'Equip Hyundai Koryo Car al complet ens desitgen un Feliç 2018.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017