El projecte VLift PRO-LEVEL Team, del CC La Vila Joiosa, es consolida en la seua segona campanya

L'equip VLift PRO Team, que va néixer la temporada 2017 sota el paraigua del Club Ciclista La Vila Joiosa amb l'objectiu d'estar present en les millors competicions a nivell nacional i internacional, segueix creixent, passant enguany a denominar-se VLift PRO-LEVEL Team.

L'entrada del nou patrocinador LEVEL ha servit per completar el pressupost de la formació, cosa que no hagués estat possible sense la continuïtat dels patrocinadors de la passada campanya: VLift PRO i AUTONÁUTICA.

Pel que als patrocinadors tècnics, continua Cyclic PERSONAL TRAINING -a càrrec de la preparació física dels corredors- i s'incorpora FASTER WEAR, encarregat de confeccionar la roba de competició, TREK STORE ALACANT, subministrador de les bicicletes, i X-SAUCE, amb els seus productes per a la cura de la bicicleta.

La campanya 2018 arranca amb Amparo Chapa present en la Copa d'Espanya d'òmnium que se celebra a Galapagar (Madrid) de la mà de la selecció valenciana i Víctor Sellés, que participarà en la Clásica de San Antón de Jumilla.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017