El Ginestar - ULB Sports de la PC Beniopa presenta equips en totes les categories

Entre els dies 19 i 21 de gener, els equips de competició de la Penya Ciclista Beniopa van estar concentrats a Gandia per preparar les bases d'esta temporada 2018. El cap de setmana, però, va començar amb la presentació oficial dels equips.

L'acte tingué lloc al concessionari Renault Ginestar de la ciutat ducal. A l'esdeveniment van acudir corredors, familiars, patrocinadors i autoritats locals com ara Àngels Pérez, Ciro Palmer, Emi Climent i Toni Abad.

Allí es van donar a conèixer les plantilles dels equips infantil, cadet, júnior i màster, així com també es va presentar el nou equip elit i sub23 que defensarà els colors del Ginestar - ULB Sports en les seues cites nacionals i internacionals. Una altra de les novetats d'enguany fou la incorporació a l'estructura del club d'un equip professional de Pista -capitanejat pel ciclista internacional Alejandro Martínez- que disputarà tant proves d'àmbit nacional com internacional.

En la presentació es va lliurar per part de la Directiva una placa commemorativa al Soci d'Honor. Enguany, el guardó va ser per a Rafa Gómez, director de l'equip cadet. La Penya Ciclista Beniopa va reconéixer així el treball i la dedicació de Rafa durant tota la seua etapa al club. Una temporada més, Rafa Gómez estarà al capdavant del conjunt cadet, un referent a Espanya.

 

CORREDORS DEL GINESTAR - ULB SPORTS - TEMPORADA 2018

 

- EQUIP INFANTIL

Miguel Soriano (Director) i Jose Luís Orengo (Auxiliar).

Corredors: Marc Riutort, Íker Soriano, Iker Vidal, Marc Mestre, Estanis Calabuig i Ana Ginestar

 

- EQUIP CADET

Rafa Gómez (Director) i Sergi Mora (Auxiliar).

Corredors: Iván Gregorio, Borja Oliver, Miguel Solera, Dani Sánchez, Joan Rico, Javier Alemany, Joel Camarena, Carlos Jordà, Mateo del Castillo, Maikel Castellà, Ivan Martí, Pere Iborra, Marc Castelló, Adrián Requena, Adrián Vázquez, Maxi López, Jordi Constantino, Àlex Bou, Juan Ayuso i Lucía Martí.

 

- EQUIP JUVENIL

Quique Gutierrez (Director) i Jordi Morant (Auxiliar).

Corredors: Vicent Martí, Alejandro Gómez, Alejandro Roberto, Pepe Ginestar, Cristian Sánchez, Toni Apio, Alex Gregorio, Alex Alemany, Josep Miquel Canet, Adrián Montoya, Jacob Blasco i Miquel López.

 

- EQUIP MÀSTER

Marceliano Zamora (Director) i Alex Holovanenko.

Corredors Màster 30: David Estirado,,Adolfo Escolano, Raúl Rubio, Jose Catalá i Jesús Gómez.

Corredors Màster 40: Oscar Gavilá, Oscar Cabrera i Paco Tur.

Corredors Màster 50: Vicent Gavilá, Francisco del Olmo i Pascual Orengo.

 

- EQUIP ELIT I SUB23

Pascual Orengo (Director) i Juan Vicente Mahiques (Auxiliar).

Corredors: Marcos Tudela, Alberto Samper, Rafa Escrihuela, Marcos Blaya, Joan Montesinos, Victor Ruiz, Josue Gomez, Angel Buendia, Alvaro Orengo, Josep Mora, Francisco Castelló 'Xesco', Javi Valero, Oscar Fabregat i Patricia Solera.

 

- EQUIP PROFESSIONAL DE PISTA

Pascual Orengo (Director)

Corredors: Alejandro Martínez, Sergi Mora i Mikel Montoro.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017