Ángel Escobar i Alberto Jorques, vencedors de les socials de Canet d'En Berenguer i Almassora

El màster 30 de l'equip ULB Sports-Monforte, Ángel Escobar, es va adjudicar diumenge passat la Volta Ciclista Canet d'En Berenguer, prova social per invitació que va constar de 61 km i en la que van prendre l'eixida 131 ciclistes.

Escobar va ser el més ràpid de l'esprint massiu amb el qual es va decidir la carrera després de 17 voltes a un circuit de 3'6 km. El podi el van completar, per este ordre, el màster 30 Francisco Parejo (CD Yourbike Almansa) i l'elit David Serrano (Hyundai Koryo Car).

Un total de 118 ciclistes van aconseguir finalitzar la prova. El GE Volata -l'organitzador- va ser el vencedor per equips mentre que el mateix Ángel Escobar es va emportar la classificació de les metes volants.

 

Alberto Jorques, a Almassora

Organitzat pel MTB Animals de Monte, la localitat castellonenca d'Almassora va acollir dissabte passat el VIII Trofeu Vicente Arquimbau, prova de caràcter social que va constar de 51 km. Tres ciclistes van aconseguir burlar la disciplina del grup i es van disputar la victòria entre ells. El més ràpid va ser el màster 40 Alberto Jorques (MTB Animals de Monte), que va avantatjar al màster 30 Rubén Sanz (Ciclos Faustin), segon, i al màster 40 José Palomero (Pasarela Lucciola).

El gran grup, encapçalat per l'elit Aitor Meléndez (Vinaròs), va creuar la meta a 1'10 "dels escapats. Un total de 32 ciclistes van aconseguir finalitzar la prova.

SEGUIX-NOS EN LES XARXES


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017