El primer líder de la Volta a la Marina és... un màster 50!!

Amb final al Masserof, situat als sis quilòmetres de la pujada a l'alt de Bèrnia, s'ha disputat este diumenge a Xaló la primera etapa de la 31a Volta a la Marina. Després de 68 km marcats per la duresa del recorregut, el fred i el fort vent, el màster 50 Francesc Boscà (GE Volata) ha aconseguit la victòria. A 3" del vencedor van creuar la línia de meta l'elit León Koch (UC Montgó ULB), segon, i el màster 30 Héctor Pons (Encacon Construcciones), tercer.

Un total de 175 participants van afrontar les dos voltes al circuit, que transitava les localitats de Xaló, Alcalalí, Venta del Zurdo, Murla, Benigembla, Parcent, Alcalalí, Xaló, Llíber, Senitja i novament Xaló. Els corredors, abans del final a les empinades rampes de Bèrnia, també van haver d'afrontar les pujades a la Ferrara i l'alt de Senitja.

Després de la primera puntuable, la classificació de les metes volants passa a ser liderada per Ángel Escobar (ULB Sports-Monforte), la de la muntanya per Francesc Boscà (GE Volata) i la del primer alacantí per León Koch (UC Montgó ULB). El millor equip a Xaló va ser el Velosol Cycling Team.

La segona prova puntuable de la Volta a la Marina es disputarà el diumenge 22 de gener a Xàbia.

SEGUIX-NOS EN LES XARXES


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017