Pedro José López i Gabriel Barata guanyen les socials de Petrer i Canet d’En Berenguer

Amb l’arribada del primer cap de setmana de l’any comencen les curses socials de la temporada 2018. Hui diumenge hi havien dos cites, una a Petrer (Alacant) i l’altra a Canet d’En Berenguer (València).

El màster 30 Pedro José López (ULB Sports - Unifor Múrcia) ha estat el vencedor del primer Memorial Juan Miguel Martínez celebrat este matí a Petrer. López s'ha imposat en els últims metres als elit Aitor Escobar (Mútua Levante - Bioracer - Metal Lube) i Antonio Sabater (Ciclos Sabater - Metal Lube), segon i tercer classificats en meta.

Un total de 61 ciclistes (dels 111 que han pres l’eixida) han aconseguit completar la prova organitzada pel CC Paco López, de 68 km de recorregut.

El mateix Pedro José López s’ha fet amb la classificació de les metes volants, mentre que Ciclos Sabater - Metall Lube ha guanyat per equips.

Per altra banda, organitzada pel GE Volata sobre un recorregut de 61 km  s'ha celebrat també este matí la segona Social Canet d'En Berenguer. La victòria s'ha dicidit a l'esprint, sent el més ràpid de tots el màster 30 Gabriel Barata (Ciclos Valencia), que ha avantatjat als també màster 30 Gabriel Hernández (Team Manrubia) i Germán Dasí (Granja Rinya - Flower). Un total de 131 ciclistes han aconseguit completar la prova.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017