Hyundai Koryo Car aportarà 15 vehicles a la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana

El concessionari Hyundai de València Koryo Car ha renovat el seu patrocini amb la Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell. Hyundai Koryo Car posarà a disposició de l'organització una flota de 15 vehicles representats principalment per l'última novetat de la marca pel que fa a sostenibilitat. El nou Hyundai Ioniq Híbri, serà el protagonista com el primer cotxe sostenible en un esdeveniment internacional d'estes caraterístiques.

El nou IONIQ de Hyundai és el primer vehicle del món que oferix tres sistemes de propulsió elèctrica. La gamma es compon del IONIQ Híbrid, el IONIQ Elèctric i el IONIQ Endollable, posant a l'abast de tots els usuaris una mobilitat amb nivells d'emissions reduïts o zero. L'innovador enfocament de Hyundai Motor oferix un disseny i una experiència al volant extraordinaris, les últimes funcions de connectivitat i seguretat, i un paquet de garanties millorat, líder en el sector. A la caravana de vehicles oficials, probablement ens trobem una altra novetat de la marca coreana que sorprendrà al públic.

La Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell va tornara disputar-se l'any passat després de huit anys d'absència. Ho va fer de la mà de l'exciclista professional Angel Casero junt a l'Associació Prociclismo i el Club Ciclista Demarrage Valencia.

Les dos organitzacions, juntament amb el suport institucional, els patrocinadors privats, i la inestimable col·laboració de l'afició, van aconsegur recuperar la Volta a la Comunitat Valenciana, una clàssica del calendari internacional UCI.

Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell donarà el tret d'eixida el dimecres 1 de febrer a Oriola amb una contrarellotge per equips de 37,9km, i durant 5 dies recorrerà les etapes per les províncies d'Alacant, Castelló i València.

Enguany Hyundai Koryo Car patrocinarà també la prova UCI de fèmines 'Setmana Ciclista Valenciana Dones 2017', per tant estarà present a les dos voltes internacionals més importants de la Comunitat Valenciana.

Amb estes accions Koryo Car reaferma novament la seua aposta pel ciclisme. Dóna suport al projecte del Club Ciclista Dstrel Cycling Team amb el seu equip Hyundai Koryo Car, enfocat principalment en un equip de paraciclisme i un altre femení.

SEGUIX-NOS EN LES XARXES


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017