El Caja Rural-Seguros RGA de l'alacantí Antonio Molina prepara la temporada a Benidorm

La plantilla 2017 de Caja Rural-Seguros RGA, de la que forma part per quarta temporada Antonio Molina, prepara a Benidorm el seu debut en competició amb el seu ja tradicional stage de pretemporada a la costa alacantina.

Els vint corredors que donen forma al conjunt professional treballen des de divendres passat completant els primers tests d'esforç del curs; mesurant l'estat de forma amb diverses proves abans del tret d'eixida a una campanya que en esta ocasió arrancarà a Argentina amb la Volta a la Província de Sant Joan (23-29 de gener) i a les Balears amb els quatre trofeus de la Challenge de Mallorca (26-29 de gener).

La concentració també servix perquè alguns dels nous fitxatges coneguen a la resta de companys abans de l'estrena sobre les carreteres i perquè molts dels patrocinadors i col·laboradors del projecte presenten a la plantilla el material que utilitzaran durant un 2017 que es presenta més que il·lusionant per al quadre navarrés.

El stage també servix per definir objectius i alineacions no només per a les primeres competicions del curs; sinó a més per traçar les línies generals de tota la temporada. Finalment, entre entrenaments, proves físiques i xerrades, la concentració deixa espai per presentar la nova imatge Nalini de Caja Rural-Seguros RGA a la pell dels seus protagonistes i per conèixer les impressions d'algun dels nous corredors del projecte.

 

Font: Caja Rural-Seguros RGA

SEGUIX-NOS EN LES XARXES


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017