Prop de 200 agents de la Guàrdia Civil vetllaran per la seguretat de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, va presidir ahir la junta autonòmica de seguretat de la 68a edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana per abordar el dispositiu de seguretat d'esta competició, que se celebrarà entre els dies 1 i 5 de febrer. Després d'esta trobada, Moragues ha informat que un total de 195 agents de la Guàrdia Civil vetllaran per la seguretat d'este esdeveniment esportiu.

L'objectiu del dispositiu, segons ha assenyalat, serà "garantir la mobilitat i seguretat viària de la circulació que discorre per les vies públiques afectades". En este sentit, "es proporcionarà mobilitat i seguretat als corredors participants, als vehicles de suport i a l'organització; i també a la resta de la circulació ordinària a afectada". A més es garantirà la seguretat en els itineraris i instal·lacions afectats per la Volta.

El delegat ha subratllat que la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana "constituix un esdeveniment esportiu que desperta un gran interés tant a nivell autonòmic com nacional". Tradicionalment compta amb "una notable assistència d'espectadors al llarg de tot el seu recorregut i és objecte d'una àmplia cobertura informativa per mitjans de comunicació social, tant espanyols com estrangers". La seua repercussió en el trànsit rodat i la transcendència que el seu normal desenvolupament té en l'àmbit de les comunicacions, "fa necessari establir els dispositius de seguretat corresponents".

A la trobada assistiren els subdelegats de les tres províncies, representants de la Generalitat, responsables de la Guàrdia Civil i Policia Nacional i el director de l'associació Prociclismo.

SEGUIX-NOS EN LES XARXES


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017