Rafa Valls i Alba Teruel es presenten amb el Movistar Team

L'Auditori de l'edifici central de Distrito Telefónica (Madrid) ha acollit este matí la presentació dels dos equips que Movistar Team portarà a les carreteres el 2018: el conjunt masculí UCI World Tour -39a temporada consecutiva a la màxima categoria- i el nou planter femení. Entre els ciclistes presentats a la capital d'Espanya es troben dos valencians: Rafa Valls i Alba Teruel.

Valls arriba a Movistar Team procedent de Lotto Soudal. El de Cocentaina espera que les lesions -malauradament tan presents en la seua trajectòria esportiva- el respecten en esta nova etapa que enceta i puga així demostrar la classe que atresora. Per la seua part, la ciclista de Benigànim, procedent de Lointek, serà una de les déu corredores que estrenen el nou equip professional femení, un dels grans al·licients de la temporada 2018 per a l'esquadra telefònica. Teruel compartirà equip amb Lorena Llamas, Lourdes Oyarbide, Eider Merino, Aude Biannic, Małgorzata Jasińska, Gloria Rodríguez, Alicia González, Mavi García i Rachel Neylan.

A banda de la presentació de l'equip femení, a l'acte de hui a Madrid el focus mediàtic estava posat en veure junts als tres líders de l'equip masculí: Nairo Quintana, Alejandro Valverde i Mikel Landa.

 

Foto: Movistar Team

 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017