Els sis equips professionals espanyols estaran en la Volta a la Comunitat Valenciana

Almenys vint-i-dos equips participaran, entre els dies 31 de gener i 4 de febrer, en la 69a edició de la Volta a la Comunitat Valenciana – Gran Premi Banc Sabadell. A hores d’ara hi ha confirmats, segons diversos mitjans, onze World Tour –la màxima categoría mundial-, huit Continental Professional i tres Continental.

La bona notícia és que la Volta a la Comunitat Valenciana donarà cabuda a tots els equips professionals espanyols, des del totpoderós Movistar Team fins als més modestos Polartec-Kometa o Euskadi, passant pels Caja Rural – Seguros RGA, Burgos BH i Euskadi – Murias.

Pel que fa a les formacions World Tour, a banda de Movistar (que en un principi estarà liderat pel murcià Alejandro Valverde) estaran en l’eixida d’Oropesa del Mar el Team Sky, Lotto NL Jumbo, Bahrain Merida, Education First - Drapac (antic Cannondale), AG2R La Mondiale, Dimension Data, BMC, Mitchelton - Scott (antic Orica), Astana i Katusha. També estaran els Continental Professional Israel Academy Cycling (on milita l’alacantí Rubén Plaza), Cofidis, Nippo Vini Fantini (equip del valencià Joan Bou), Rusvelo i CCC. Pel que fa als continentals, a banda de Polartec – Kometa (l’equip de la Fundación Alberto Contador) i Euskadi (propietat del ciclista en actiu Mikel Landa) estarà també l’equip dominicà Inteja.

En les pròximes setmanes, l’organització confirmarà la nòmica definitiva dels equips, que a la vegada donaran a conéixer els ciclistes que prendran part en la Volta a la Comunitat Valenciana – Gran Premi Banc Sabadell.

 

Foto: Vicent Bravo


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017