Un de cada tres equips World Tour tria la Comunitat Valenciana per a preparar la temporada

Any rere any es repetix la mateixa història. Entre els mesos de novembre, desembre i gener, la Comunitat Valenciana -especialment la província d'Alacant- es convertix en destinació -en este cas no turística- dels millors ciclistes del món.

I és que enguany fins a sis dels dihuit equips del World Tour, la Champions League del ciclisme, han triat les nostres carreteres per als seus stage de pretemporada. És el cas del Team Sunweb, Quick Step Floors, FDJ, BMC Racing, Astana i AG2R La Mondiale, que s'han repartit en hotels de Benidorm, Calp, Xàbia o Gandia.

El clima i l'orografia de la zona són alguns dels motius pels quals l'elit del ciclisme mundial es cita any rere any a les carreteres de la Comunitat. Però no només els World Tour trien la Comunitat Valenciana per la seua posada a punt. Equips Continental Professionals i Continentals masculins i altres conjunts professionals de fèmines també es deixen veure estos mesos per les carreteres pegades a la Mediterrània. I tot això per a gaudi dels aficionats que a diari es creuen amb els seus ídols.

 

Fotografia: Sigfrid Eggers

Publicada per www.quickstepfloorscycling.com


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017