Manuel Peñalver: "Estic sense paraules de la felicitat. No m'ho crec"

"Estic al cel, em sembla un somni. A la primera cursa amb els professionals no podia pensar que ja podia signar un top 10 important com este. Estic sense paraules de la felicitat, no m'ho crec. Junt als meus companys intentarem defensar el maillot de millor jove". Estes foren les paraules de l'alacantí de 19 anys Manuel Peñalver (Trevigiani Phonix Hemus 1896) només acabar la primera etapa de la Vuelta San Juan, a Argentina, on va signar un destacadíssim desé lloc després de 149 km entre San Juan i Pocito.

El premi, a més, va ser doble per a Peñalver, que va aconseguir pujar al podi com a millor jove i enfundar-se el maillot verd que distingix al primer classificat menor de 23 anys (en la segona etapa el maillot ha passat a mans de l'italià Filippo Ganna, del UAE Team Emirates).

El que no li lleva ja ningú al de Torrevella és la foto esprintant amb un dels seus ídols, el colombià Fernando Gaviria (Quick Step Floors), vencedor d'eixa etapa inaugural de la ronda argentina.

Peñalver -a qui fins i tot ja comparen amb Óscar Freire- és conscient de quin és el camí a seguir: "Córrer sense pressions, seguir cresquent i guanyar experiència amb els millors ciclistes", va comentar amb entusiasme a la web del seu equip.

 

Foto: Ilario Biondi / © BettiniPhoto


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017