Hyundai Koryo Car sorteja una invitació per a seguir la segona etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana

Hyundai Koryo Car, el concessionari Hyundai a València, Alzira i Xátiva (amb seu en Pista de Silla, Avinguda de la Mediterrània, 8 - Sedaví) sortejarà una invitació per a dos persones per a viure in situ la segona etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana en un dels cotxes que seguixen la cursa.

Concretament serà la segona etapa, l'1 de febrer, entre Bétera i Albuixech. Per optar al premi cal donar-li a M'agrada a la publicació del facebook de Hyundai Koryo Car abans del 28 de gener a les sis de la vesprada. En la mateixa pàgina de Hyundai Koryo Car en facebook es publicarà el nom del guanyador o guanyadora.

A més, Hyundai Koryo Car -vehicle oficial de la Volta a la Comunitat Valenciana- realitzarà un altre sorteig per aconseguir 10 entrades + acompanyant al Village de Koryo Car en l'última etapa des de la plaça de l'Ajuntament de València. Al Village Hyundai Koryo Car es trobaran un munt de sorpreses, inclòs el concert en directe de Ñeku, banda de pop-rock establerta a València i que posarà música a la competició. La seua cançó 'Cada amanecer' serà la sintonia oficial de la 69a Volta a la Comunitat Valenciana.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017