Óscar Pelegrí debuta com a professional a Portugal

Óscar Pelegrí ha començat el seu periple com a ciclista professional a Portugal. El ciclista castellonenc es va desplaçar recentment al país lusità per estrenar la temporada. El viatge va servir també per realitzar, els dies abans de la primera cursa, la segona concentració amb l'equip i la presentació oficial del mateix en l'Estadi de Bessa, lloc on juga el Boavista FC i hi ha la seu de l'equip ciclista. Durant la concentració es va lliurar gran part del material, com les equipacions, i es van dur a terme uns entrenaments de qualitat conjunts, el que va propiciar que augmentara la unió entre els integrants de l'equip.

La primera competició va ser el diumenge 4 de febrer a la Prova d'Obertura - Região d'Aveiro, una prova amb una orografia sense grans dificultats i amb 155 km de distància en la qual es va imposar Tiago Machado, corredor de l'equip Katusha-Alpecin. Per a Pelegrí la prova no va ser com esperava ja que es va veure implicat en una gran caiguda en la preparació de l'esprint. "Faltaven només 10km i ja anàvem molt ràpid. va ser una pena perquè em trobava amb bones sensacions", va assenyalar el de Betxí, que abans de començar la carrera estava confiat que podia estar entre les primeres posicions. "He preparat bé el començament de temporada arribant fi a les primeres carreres. M'ha ajudat molt el canviar de marca de nutrició a Syform". Pel que fa a la caiguda, "vaig tindre prou sort de no patir res greu, només una cremada i el cop a l'esquena".

Properament el corredor de l'equip Radio Popular - Boavista competirà a la Volta ão Algarve, del 14 al 18 de febrer, una cursa de gran nivell en la qual estaran presents equips de la categoria WorldTour com Sky, Movistar i Quickstep i corredors de la talla de Tony Martin, Richie Porte, Arnaud Démare i Daniel Martin, entre d'altres. "Hi haurà un gran nivell, així que tinc moltes ganes de començar", va finalitzar Pelegrí, que abans de viatjar a Portugal estarà uns dies entrenant a casa.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017