La Comunitat Valenciana i Balears seleccionen a 13 ciclistes del Hyundai Koryo Car per als Nacionals de ciclocròs

El concessionari oficial Hyundai Koryo CAR a València i Grup Montalt, seguixen en la seua aposta pel ciclisme. En esta ocasió parlem d'un altre dels seus equips enfocat al ciclocròs, disciplina en creixement i que posseix l'equip més nombrós de la Comunitat Valenciana amb 27 corredors.

El representant coreà Hyundai Koryo Car va prendre l'acció de posar en marxa un projecte en 2016 format per un complet equip compost per una gran plantilla de joves corredors/es i un equip de ciclisme adaptat entre altres categories. Un projecte ple d'il·lusions i valors coordinat per Pablo Estrela, gerent del concessionari Hyundai Koryo Car, que juntament amb els directors Eloy Izquierdo, Salvador Palacios i Vicente Vivó tiren el projecte endavant.

A la recta final de la temporada, a falta de disputar els Campionats d'Espanya a Legazpi (Guipúscoa) els propers 12, 13 i 14 de febrer, una gran representació de corredors de l'Hyundai Koryo Car - DSTREL han estat seleccionats per disputar estos campionats a través de la Federació Valenciana i Federació Balear de ciclisme. Tretze corredors seran a la prova més esperada de la temporada: Cadets (Lídia Llàcer, Lucia Gómez, Raúl Gómez i Álex Bou), Junior (Édgar Teno, Joan Llacer, Sara Bonillo i Marcos Lerma), Sub23 (Miguel Calatayud, Borja Altur, Sofia Rodriguez, Biel Mayans i Alfonso Pla).

L'inici de temporada tingué lloc a Alcalá de la Selva (Terol), exactament a les instal·lacions de l'Alberg Mas Blanc on l'equip va poder formar les seues jornades de pretemporada en un entorn excepcional a 1.450 metres d'altura, acompanyat del professional Javier Ruiz de Larrinaga, cinc vegades campió d'Espanya, que va aportar en l'apartat tècnic esportiu grans dosis de fonament.

 

Medaller Hyundai Koryo Car - DSTREL temporada Ciclocròs 2017

Exitosa temporada de ciclocròs on l'equip va aconseguir 136 podis en escassos tres mesos. Destaquen els tres títols aconseguits en la Challenge CV i els quatre en el Campionat Autonòmic valencià i balear:

 

Campions Challenge Comunitat Valenciana

· Borja Altur

· Sara Bonillo

· Lídia Llàcer

 

Campions Autonòmics

· Sofia Rodriguez (Comunitat Valenciana)

· Edgar Teno (Comunitat Valenciana)

· Lucia Gómez (Balears)

· Raúl Gómez (Balears)

 

Després de la temporada de ciclocròs, l'equip continuarà la seua temporada amb dos dels pilars fonamentals del projecte que s'han proposat desenvolupar. L'equip femení, que estarà compost per 24 corredores des de la categoria cadet a elits, el dirigiran Salvador Palacios i Vicente Vivó. I l'equip de paraciclisme a càrrec d'Eloy Izquierdo compost per 11 corredors distribuïts en cinc categories: els paralímpics Maurice Eckhard, campió d'Espanya de ruta i CRI, i Ricardo Ten, subcampió del món en 2017, acompanyaran a tres Tàndems, dos femenins (les campiones de Copa d'Espanya Rosana López i Noelia Murla, i l'altre per les campiones d'Espanya Sara Lluna i Rosa Varela) i un masculí format per Miguel Ángel Arroyo i l'exprofessional Toni Tauler, Daniel Miñana -campió de Copa Espanya a MC4- i Modest Pascual, Jose Luis Agapito en MC5.

Cal destacar que el concessionari Hyundai Koryo Car donarà suport a esta iniciativa mitjançant el Club DSTREL Cycling & Paracycling Team. El projecte ciclista s'integra dins el compromís d'IGUALTAT, ACCIÓ SOCIAL I INTEGRACIÓ i tracta de contactar els valors dels/de les corredors/es amb el públic.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017