Des del passat 10 de març es troben obertes les inscripcions per a la Marxa Cicloturista Marina d'Or - La Titànica, que se celebrarà el 16 de setembre de 2017 a la província de Castelló, una de les més belles i muntanyoses de la península ibèrica.

El dia 26 de març es celebra la prova de caràcter nacional Memorial Pascual Momparler, puntuable per la Copa d'Espanya elit-sub-23. És per eixe motiu que l'organització de la 1a Marxa Cicloturista Rótova-ULBsports ha avançat la seua celebració al dissabte 25 de març. Els promotors de la marxa, que retrà homenatge al exprofessional José Luis de Santos, han anunciat que es posaran en contacte amb els ja inscrits via correu electrònic.

La setena edició de la Marcha Alberto Contador tindrà lloc a la localitat valenciana d'Oliva, després de l'acord amb el complexe hoteler Oliva Nova Resort, que acollirà l'eixida i arribada d'esta prova cicloturista el proper 30 d'abril.

L’organització de la 5a Marcha Cicloturista del Mediterráneo s’ha vist obligada a posposar la celebració de la prova arràn de les restriccions en la circulació imposades per la Direcció General de Trànsit i que arreplega el Butlletí Oficial de l’Estat del 14 de gener de 2017.

Després de no celebrar-se el 2016, la Titánica torna, el pròxim 16 de setembre de 2017 amb eixida i arriba a Marina d'Or - Oropesa, al calendari de marxes cicloturistes. L'organització ha preparat dos rutes, la llarga de 152 km exigent amb tres ports de Primera, i la curta de 126 km amb dos ports de Primera. També hi haura una altra variant de la curta, de 110 k. amb un port de Primera.

Les 24 hores Cyclo Circuit s'avancen un mes en el calendari. La prova d'ultraciclisme en circuit es disputarà al traçat de MotoGP del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo l'1 i 2 de juliol de 2017. La cursa està inclosa dins de la Copa del Món d'Ultraciclisme i és Campionat d'Espanya de l'especialitat reconegut per l'associació internacional UMCA.

SEGUIX-NOS EN LES XARXES


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017