Les 24 hores Cyclo Circuit s'avancen un mes en el calendari i es disputaran l'1 i 2 de juliol en 2017

Les 24 hores Cyclo Circuit s'avancen un mes en el calendari. La prova d'ultraciclisme en circuit es disputarà al traçat de MotoGP del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo l'1 i 2 de juliol de 2017. La cursa està inclosa dins de la Copa del Món d'Ultraciclisme i és Campionat d'Espanya de l'especialitat reconegut per l'associació internacional UMCA.

L'èxit de la passada edició, amb cent equips participants (mai tants equips s'havien presentat en una eixida d'una carrera com esta a Espanya) i la possibilitat de trobar dates lliures al circuit de Xest ha permés este canvi. El traçat valencià té més del 90% d'ocupació al llarg de la temporada i aconseguir este buit en la programació no ha estat fàcil.

Amb este canvi es permet una millor data per als participants i unes condicions climàtiques més benèvoles. La principal conseqüència va ser la possibilitat de batre el rècord absolut de la cursa que està en 960 km de la primera edició.

 

Més de 200 equips a l'eixida

Assolir la xifra dels 100 equips va ser una demostració d'un gran treball després de l'edició de 2015. Ara les 24 hores Cyclo Circuit es plantegen superar els 200 equips en 2017. 

El circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo, que acaba d'ampliar la seua relació amb MotoGP fins 2022, es postula com un traçat perfecte per a la prova de 24 hores de ciclisme. Una pendent capaç de ser selectiva però no demolidora per als ciclistes, 4.005 metres de corda i la visió de tot el traçat des de les grades són unes característiques exclusives del circuit, amb unes magnífiques instal·lacions que tornaran a rebre el Campionat d'Espanya d'Ultraciclisme l'1 i 2 juliol de 2017.

SEGUIX-NOS EN LES XARXES


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017