Les restriccions de la DGT obliguen a traslladar la Marcha del Mediterráneo al 14 d’octubre

L’organització de la 5a Marcha Cicloturista del Mediterráneo s’ha vist obligada a posposar la celebració de la prova arràn de les restriccions en la circulació imposades per la Direcció General de Trànsit i que arreplega el Butlletí Oficial de l’Estat del 14 de gener de 2017.

Eixes restriccions afecten el cap de setmana dels dies 8 i 9 d’abril en la província de València i a les carreteres per les quals transita la marxa cicloturista. D’esta manera, l’organització ha informat als cicloturistes que ja s’havien inscrit (les inscripcions s’obriren el passat 2 de gener) que la prova es durà a terme el 14 d’octubre, segons asseguren, “la propera data disponible al calendari de la FCCV”.

L’organització informa que les inscripcions seguiran obertes i, per tant, es mantindran les que ja estan efectuades. No obstant, al canviar la data “aquell participant que sol·licite la devolució íntegra de la inscripció en un termini màxim de 30 dies, a partir de hui 19 de gener de 2017, se li abonarà”.

La Marcha Cicloturista del Mediterráneo, amb eixida i arribada al Perelló, va superar els 500 participants en l’edició de 2016. El recorregut consta de poc més d’un centenar de quilòmetres majoritàriament plans, tot i que s’ha de superar l’alt de Simat i la pujada a Pla de Corrals.

SEGUIX-NOS EN LES XARXES


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017