La prestigiosa Marcha Alberto Contador es trasllada a Oliva en 2017 i 2018

La setena edició de la Marcha Alberto Contador tindrà lloc a la localitat valenciana d'Oliva, després de l'acord amb el complexe hoteler Oliva Nova Resort, que acollirà l'eixida i arribada d'esta prova cicloturista el proper 30 d'abril.

El recorregut de la 7a Marcha Alberto Contador serà de 197 quilòmetres, per a un total de 2.150 metres de desnivell positiu, encara que per als que preferisquen un traçat més assequible, s'ha dissenyat un altre recorregut de mig fons de 150 quilòmetres.

Des de l'eixida al Oliva Nova Resort, la prova transcorrerà, entre d'altres, per les localitats de Dénia, Pego i Alcalalí, destacant en la segona d'elles una pujada d'uns 20 quilòmetres d'ascensió ininterrompuda.

A més dels recorreguts de Gran i Mig Fons, està prevista una Marcha Junior per als més xicotets, a més d'altres actes paral·lels entre els quals destaquen l'exposició Sobre Ruedas i unes jornades de formació en col·laboració amb la Universitat Isabel I.

El projecte Bicis para la Vida ocuparà també un lloc important en l'organització de la Marcha Alberto Contador, ja que el complexe Nova Oliva Resort recollirà a partir de hui les bicicletes que es vulguen donar per a ser lliurades a institucions i països que ho sol·liciten. L'última acció de Bicis para la Vida ha estat el lliurament de noranta bicicletes a la Vall de Tessaout, una regió especialment necessitada del Alto Atlas marroquí.

Encara que prèviament s'havia anunciat Burgos com a ciutat d'acollida de la setena Marcha Alberto Contador, la impossibilitat de tancar un acord amb l'ajuntament burgalès amb el temps necessari per a la celebració de la prova garantint els estàndards habituals als participants, l'organització ha decidit el canvi d'ubicació a Oliva, on a més es correrà també la Marcha de 2018. L'edició de l'any vinent oferirà, però, uns recorreguts diferents per continuar amb la fórmula itinerant que ha caracteritzat a esta prova en els últims anys.

 

Tota la informació a la web oficial

SEGUIX-NOS EN LES XARXES


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017