Ja es troben obertes les inscripcions per a la Marxa Cicloturista Marina d'Or - La Titànica 

Des del passat 10 de març es troben obertes les inscripcions per a la Marxa Cicloturista Marina d'Or - La Titànica, que se celebrarà el 16 de setembre de 2017 a la província de Castelló, una de les més belles i muntanyoses de la península ibèrica.

La Titànica torna amb un nou format dissenyat i pensat per a tots els ciclistes, tenint en compte que cadascun d'ells té un concepte i una forma de veure i viure, de manera molt diferent, una mateixa marxa cicloturista. Així, hi haurà dos rutes, de 152 i 126 quilòmetres respectivament, per a les que es donaran tres sortides. Cada participant podrà triar entre una o altra eixida en funció dels temps que considere pot fer. La primera eixida tindrà lloc a les 7:30 hores per a tots aquells que precisen de més temps per completar la jornada.

Amb este format s'aconseguix donar més seguretat, un millor servei i que la distància entre el primer i l'últim dels participants siga raonable per a un especial control de la marxa, ja que la condició física dels participants és molt diferent per diverses raons com ara l'edat o la preparació, entre altres. 

La Marxa Cicloturista Marina d'Or - La Titànica és una marxa diferent i divertida, a més d'exigent, que transita per uns paratges espectaculars per l'interior de Castelló. La Titànica és, un any més, l'ocasió perfecta perquè els aficionats a la bici puguen combinar i compartir amb família i amics un fantàstic cap de setmana a la platja. Sens dubte, un gran repte i un cap de setmana perfecte que combina els extraordinaris paratges de l'interior de la província castellonenca amb les exclusives instal·lacions de Marina d'Or - Ciudad de Vacaciones on, junt als huit parcs d'oci i altres instal·lacions cal destacar el balneari, totalment remodelat i amb increïbles novetats per a tota la família.

 

Inscripcions ací

Més informació a la web oficial de la Marxa Cicloturista Marina d'Or - La Titànica

SEGUIX-NOS EN LES XARXES


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017