La Marxa Cicloturista La Titánica retrà homenatge al mític equip Kelme en 2018

El proper 22 de setembre es celebrarà la cinquena edició de La Titánica, que repetirà recorregut en les seues tres rutes de 152, 126 i 110 km. Després de l'èxit obtingut amb el nou format, es repetiran les tres eixides depenent de la mitjana horària que trien els participants, sent la primera per als que vagen a necessitar més temps per a realitzar el recorregut i l'última per als més ràpids que aniran passant als grups anteriors. Amb este format s'aconseguix un major control i seguretat per als ciclistes i que les distàncies en meta siguen menors. 

La cinquena edició servirà, a més, per retre homenatge al mític equip alacantí Kelme. Els ciclistes rebran d'obsequi el llegendari mallot del Kelme, que serà obligat portar-lo durant la marxa a manera de tribut. L'organització ha confirmat que assistiran ciclistes que van formar part de l'equip, tant en la marxa com en l'acte homenatge que es celebrarà el dia d'abans als jardins de Marina d'Or.

La cinquena Marxa Cicloturista La Titánica tornarà a fer disfrutar als ciclistes i acompanyants de la província de Castelló, del seu clima, la seua gastronomia i infraestructura turística, les seues platges i muntanyes amb parcs naturals i paisatges espectaculars. El principal objectiu tonarà a ser oferir als participants un fantàstic i inoblidable cap de setmana de ciclisme a Marina d'Or, que posa a disposició de la Titánica les seues magnífiques instal·lacions.

 

Tota la informació en la web oficial de La Titánica


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacat: Mundial sub23 de ciclocròs 2017